Servicii

Mobilă Living

Proiectăm și executăm mobilă de bucatarie la comandă!

Mobilă Dormitor

Proiectăm și executăm mobilă de bucatarie la comandă!

Mobilă Bucătărie

Proiectăm și executăm mobilă de bucatarie la comandă!

Echipa noastră pune la dispoziție o gamă largă de mobilă la comandă din PAL, MDF, lemn sau sticlă. Atuul nostru este armonizarea și eficientizarea spațiului în ideea atingerii punctului maxim de funcționalitate a mobilei. Executăm mobilier pentru bucătării, dormitoare, living, camere de copii, birouri, holuri, magazine, restaurante, hoteluri, baruri, etc.

MOBILĂ LA COMANDĂ

Execuție

Atunci când executăm o mobilă ne gândim la durabilitatea produsului pe care îl realizăm. Pentru noi, ca și pentru clienții noștri, fiecare detaliu contează.

Transport

Transportul mobilei nu reprezintă una din problemele clienților FabTrend. Preocuparea noastră este să aducem în condiții de maxima siguranță mobila la locul dorit.

Servicii after-sales

Suntem deschisi să realizăm modificări sau completări la mobilierul realizat pe comandă de către noi, dacă acestea vor aparea în timp sau reparații chiar dacă mobila nu este realizată de către noi!

Montaj

Finețea montajului este esentială în crearea de mobilă care să devină etalon de calitate. Montajul meticulos pune cu adevarat în valoare materialele rezistente și accesoriile de cea mai buna calitate pe care Fabtrend le utilizează.

Open chat
Ma puteti ajuta cu o intrebare?