Mobilă cameră pentru copii

Proiectăm și executăm mobilă la comandă!

Consultantă și proiectare

Pentru ca oferim și consultanță, ne ghidăm clienții astfel încât să facă cele mai bune alegeri atât în ceea ce privește design-ul, compartimentările sau amplasamentul, cât și în ceea ce privește materialele și accesoriile cele mai potrivite.

Echipa FabTrend se va deplasa la imobilul dumneavoastră, va efectua măsurări și va realiza un proiect 3D al mobilierului dorit, împreună cu o oferta de preț. 

Mobila camera copii – MDF Alb

Mobila camera copii in stil vintage, formata din biblioteca pentru jucarii (include si o masuta extensibila), masca pentru calorifer si dulap mare pentru imbracaminte.

Detalii:

  • Materiale: MDF furniruit, PAL melaminat de 18 mm grosime, Cant ABS 2 mm;
  • Culori: Alb
  • Accesorii: Blum

Produse front

Uși MDF înfoliate

Ușile din MDF înfoliat au o gamă vastă de finisaje (ultra-mat, mat, high-gloss, high-gloss 3D și antichizat), frezări (frezări pe cant, frezări cu mâner, frezări înalte, medii sau adânci) și decoruri (peste 100 de decoruri disponibile).

Uși MDF vopsite

Gama vopsită de uși include două colecții din a căror culori clienții pot alege: colecția Nett Color Expres (cuprinde 7 nuanțe de gri) și (cuprinde 20 de culori). Finisajele disponibile pentru gama vopsită sunt ultra-mat și lucios.

Elemente complementare

Va punem la dispoziție elemente complementare precum cornișe, lezene, suport sticle, rame de oglindă, uși și sertar de condimente, și nu numai.

Despre noi

Proiectanții noștrii de mobilier  din Iași vor fi atenți la toate aceste aspecte când vor desena piesele de mobila pentru bucătăria dumneavoastră.

Obiective

Limita imaginației este singura limita a echipei noastre de experți proiectanți în mobilier.

Livrare gratuita în Iași

Sună-ne, nu mai sta pe gânduri!

Am făcut o mobila de bucătărie la comandă. A ieșit foarte frumoasă și utilă. Multumesc.
Mirel Geo...
Client fericit!

Vezi toate serviciile noastre