Despre

Misiune

FabTrend amenajează creativ case, birouri sau spații comerciale. Ideile și pasiunea cu care ne facem treaba sunt bunurile noastre cele mai de preț. Iar satisfacția clienților noștri este dovada că ne îndeplinim cu succes misiunea.

Promovăm inovația și înalta calitate în tot ceea ce producem sau comercializăm. De la furnizorii cu care lucrăm, partenerii cu care colaborăm, sau resursele umane din compania noastră, suntem ghidați de angajamentul ferm de a furniza produse de cea mai buna calitate.

Valori

Valorile după care ne ghidăm sunt:

  • Pasiune
  • Creativitate
  • Respect față de client
  • Corectitudine
  • Angajament

Clienți fericiti

  1. Punem pe primul loc calitatea produselor noastre. La FabTrend standardul tău de calitate este și standardul nostru de calitate. Sunt lucruri de la care nu dorim să facem rabat, motiv pentru care alegem să lucram cu cele mai bune accesorii și materiale.

  2. Ne dedicăm activității pe care o desfăsurăm. Desi pare greu de crezut, pentru FabTrend scopul principal nu este acela de a “taia facturi”. Am început să facem mobilă din pasiune, iar asta ne determină să ne dedicăm pe deplin fiecărui client, fiecărui proiect, fiecărei viziuni.

  3. Suntem într-un continuu proces de perfecționare. Știm că suntem buni, dar asta nu ne împiedică să ne perfecționăm. Tocmai de aceea, echipa FabTrend participă adesea atât la prezentări de produse ale producatorilor de accesorii și materiale, cât și la cursuri de perfecționare.

  4. Devenim prietenul clienților nostri. La FabTrend, clientul nostru nu e stăpânul nostru. Clienții nostri devin adesea prietenii noștri, pentru că încercăm să le întelegem dorințele în ceea ce privește mobila și să venim în întâmpinarea nevoilor acestora.

Ce spun clienții

Pot spune că sunt foarte mulțumită demobila realizată de voi!

Image

Anreea Cl...

Client fericit

Colaborarea băieților a fost wow. Designul nu mai zic..., sunteți prea tari băieti!

Image

Marius An...

Client fericit

Tank you very much!

Image

Marc Whi..

Client fericit

Copilul meu este cel mai fericit acum! A iesit camera exact asa cum a vrut el. Multumesc echipei!

Image

Oana Mi...

Client fericit
Open chat
Ma puteti ajuta cu o intrebare?